Om oss

Dette er utsikten fra hytta. Her kan vi sitte timevis og bare se. Se på havet, se på båtene, se på fuglene og høre vinden blåse forsiktig forbi. Er det varmt sitter vi på terrassen, mens vi egentlig ikke gjør så mye annet.

Andre smarte folk valgte Filtvet før oss. På 1800-tallet var det en travel havn for dampskipene og sommerresidens for den bedre stand som bodde og jobbet i kriatiania. Senere har det blitt mange fastboende og et yrende hytteliv. Første gang vi ble oppmerksom på stedet var i 2010 når vi besøkte noen venner med en hytte like ved. Hele familien fikk en spesiell ro.

Det var en spesiell opplevelse. Den ville vi forfølge og ta helt ut. Påsken 2011 besøkte vi alle hus som var til salgs nær sjøen i området Filtvet og Tofte. For oss var valget enkelt.

Sommeren er helt utrolig på filtvet. Det har Villa Malla veldig mye av æren for – det er som å komme til en annen verden. Det kan du lese mer i et eget kapitell.

Du kan velge om dagene skal være like eller om du har lyst til å finne på masse gøy. Ved å lese deg gjennom nettstedet vårt er håpet at tankene dine begynner å spinne og at du drømmer om de gode minnene på Filtvet.

Niko & Guro, vinteren 2011

Sist nytt fra oss er at hytta er ferdig – her kan du se og lese mer om den:

http://www.finn.no/reise/feriehus-hytteutleie/object?finnkode=33985044

Siste nytt er at det er full fart på hytta vår. Større og mindre oppdateringer, samt ferske bilder finner du nå på vår Facebookside. Sjekk ut: www.facebook.com/Filtvetferie

Her er familen vår:

Mamma Guro, pappa Niko, Andrea og Iver